Het perfecte espressokopje wordt steeds opnieuw uitgevonden
Gepubliceerd in Il Giornale
In de wereld van de espresso blijken er diverse ‘regels’ te zijn voor het alom gewenste perfecte kopje koffie. Ten eerste is er natuurlijk de wetenschappelijk uitgedokterde wijze waarop de machine het water met de juiste druk en temperatuur door het perfect gebrande koffiemengsel perst. Maar ook één van de belangrijkste punten waar absoluut veel tijd aan moeten worden, is de keuze voor het te gebruiken koffiekopje. Lees verder
“Dagelijks krijgen onze klanten en wijzelf vele verzoeken van particulieren of ze ons servies kunnen kopen”, vertelt Jaco van Dam, eigenaar van Manuel Caffé in Nederland. “Zo wil men nog meer genieten van onze koffie en daar spelen wij al meer dan 20 jaar op in door regelmatig nieuwe modellen te introduceren”. Over de trends in koffieservies zegt van Dam: “Ook wij gaan mee met de laatste trends. Onlangs nog door ons glazen servies en onze nieuwste Prestige-lijn, waarbij wij de verpakkingen van de bijbehorende koffiemelanges, exclusiviteit en een stijlvolle vormgeving combineren voor de beste Italiaanse espressobeleving”. Lees verder
Keep on working, great job!
Hello There. I found your blog using msn. This is a really well written article.
I’ll be sure to bookmark it and return to read more of
your useful information. Thanks for the post.
I will certainly comeback.
Hey There. I found your blog the usage of msn. That is a very neatly written article.
I will be sure to bookmark it and come back to read extra of
your helpful information. Thanks for the post.
I will certainly comeback.
Thanks for sharing your thoughts on gaming. Regards